BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23 September 2009

new blog

this blog is no longer used, my new blog is http://nadyahaidi.blogspot.com
come visit and follow :)
thanks, smooches <3
xoxo
Nadya Haidi Hassyati

04 Agustus 2009

hello bloggers!

heeeeey everybody, udah lama banget ya gue gak ngepost ckck udah sebulan lebih kali hehe maaf ya, abis pada off blog gue ngikut deh HAHA banyak banget cerita dari 2 bulan yang lalu sampe sekarang, banyaaaaak banget tapi gue ga akan cerita semua. paling yang important doang lah
1. gue udah gak suka josh hutcherson!!! shocking? idts
2. gue gajadi pindah sekolah!!! tadinya kan gue mau pindah ke smabel (115) tuh tapi gajadi gitu deh
3. gue sekelas lagi sama si ituuuuu!!! yeee :p ahahaha
4. gue jadi suka banget lagu-lagunya justin bieber!!! gilaaaaa so sweet banget deh lirik-liriknya aaawwwhh
5. gue ngerasa terkucilkan!!! soalnya temen gue di sekolah tuh jadi sama orang lain teruuus, nah gue jadi dikacangin gitu deh panjang ceritanya
dll lah ya gue capek nulis panjang-panjang hehe
nanti kalo ada cerita baru gue post deh, sekarang udah dulu ya buh-bye!

12 Juni 2009

good mark is just what i need

yeaaaaay! i got good marks (y)
gak ada nilai merah, which is nice
terus laporan guru-guru ke nyokap gue tentang gue kalo disekolah
EXCELLENT!
and the great thing is,
gue ranking....................8!!!!!!!!!!!!
apa deh nad? orang cuma ranking 8, ranking 1 baru boleh bangga
but, itu usaha gue!
8 tuh kurang dari setengah kelas, tandanya gue termasuk pinter dong
yegayegayega?
liat ya nih nilai-nilai gue:

Rapot Indonesia
Agama: 82
Pkn: 70
B. Indonesia: 75
B. Inggris: 83
Matematika: 81
IPA: 71
IPS: 80
Seni Budaya: 85
Olahraga: 75
Komputer: 83
PLKJ: 80
Tata Boga: 76
Pembukuan: 71
B. Mandarin: 60
Ekskul: 80

Rapot Inggris
Reading: A+
Conversation: A
Spelling: A+
English Language: A
Mathematics: B
Literature: A+
Science: A+
General Knowledge: A+

bagus kaaaaan? huahahaha
gue puas sama Rapot Inggris
straight A coyyyy
cuma satu sih B
yaaaaa B juga bagus kok
hihi
nih perilaku etc etc ya:

Rapot Indonesia
Layanan BK: Termotivasi dalam belajar
Pembiasaan: Perlu meningkatkan kedisiplinan
Akhlak: Sangat baik
Kepribadian: Sangat baik
(Ketidakhadiran) Sakit: 1 hari
(Ketidakhadiran) Izin: 1 hari
(Ketidakhadiran) Tanpa Keterangan: - hari

Rapot Inggris
Comments from all the English teachers:
"Nadya is a friendly and attentive girl. She has confidence in herself and does her assignments independently. She has achieved the desired grades this term. Keep up with the good work!"
1. in Reading:
-Fluency: Good
-Attitude to reading: Good
2. in Conversation:
-Willing to converse: Good
-Listening and interacting: Good
-Clarity and confidence of speech: Good
3. in Spelling:
-Has phonemic awareness: Good
-Uses spelling knowledge: Good
4. in English Language:
-Understanding of different parts in a sentence: Good
-Participation and usage of English grammar correctly: Excellent
-Understanding different vocabulary in writing: Satisfactory
-Ideas and innovations in composition writing: Satisfactory
5. in Mathematics:
-Ability to do the basic addition, subtraction, multiplication, and division: Good
-Ability to solve story/word problems: Satisfactory
6. in Literature:
-Ability to understand the story: Good
-Ability to answer various questions correctly both oral and written: Excellent
7. in Science:
-Understanding, participation and discussions on the topics given: Excellent
-Ability to use process skills: Good
-Understanding and application of science concepts: Good
8. in General Knowledge:
-Learning about innovations and inventions: Good
-Ability to use knowledge obtained and relate it with ease: Excellent
Social Development:
#Cooperates with teacher: Strong
#Cooperates with other children: Strong
#Shows care with own property: Consistent
#Shows care with other's property: Consistent
#Discipline: Strong
#Cleanliness: Consistent
#Takes responsibility: Consistent
Work Habits:
#Shows enthusiasm for learning: Strong
#Works independently when required: Consistent
#Presents neat and careful work: Consistent
#Follows direction: Strong
#Listens attentively: Strong
#Complete homework and projects: Strong
#Cooperate in group projects: Consistent

cool, huh? yeah
and do you know what the best part is?
I GET AN AWARD!!!!!!!!!!!!
it's a certificate that says:

"This certificate is certify to Nadya Haidi Hassyati of Grade 7C
She has been selected as the most Disciplined student of all the 7th Graders"

08 Juni 2009

i cried, seriously



GODDAMN IT! I HATE YOU DAKOTAAAAAAAA!
I CRIED, THE FIRST TIME I SAW IT!
:''''''''(
S-H-I-T, DAKOTA FANNING!
He's mine! How dare you? Fuckkkkk
Keliatan banget tuh dari gambarnya
Dakota yang mau nyium Josh
Liat deh, yang narik kan Dakota!
Ih dasar genit lu benci deh gue!
So what kalo disuruh director?
Gak bisa bilang engga?
Oke kayaknya gak bisa
But I don't care!
I HATE DAKOTA FANNING!!!